Mastürbasyon ve 3 harfliler

utanarak söylüyorum ki masturbasyon yaptım ve yatağıma meni bulaştı temizleyip uyudum o yatakta o gece garip bir rüya gördüm ama tarif edemiyorum sanki biyerlere gittim biyerlere bulaştım. karabasan mı üç harfliler mi bilmiyorum. ondan sonra ki hayatım ters döndü sanki seven kız arkadasım sesimi bile duymak istemedi bırakın öpmeyi bunlar günahtır evet ama sadece durumu belirtmek için söylemek istedim. ve ayrıldık sesimi bile duymak istemiyor. bir tanıdığımız bu rüyayı gördüğümü söylemedn sana bulaşmışlar neye elini atsan kurutursun dedi. ne yapmalıyım nasıl kurtulurum ?

Masturbasyon yapmak haramdır.Rasülüllah Efendimiz bu hususta:"Elini nikahlayan(masturbasyon yapan) mel'un(lanetlenmiş) dur" buyurmuşlardır.

Ancak şehvet galip olur da zinadan korktuğu için nefsini teskin etmek gayesi ile yaparsa azap olunmaması ümit edilir.

Kendinden emin olamayan kimseye oruç tutması tavsiye edilmiştir.Zira oruç şehveti kırar.Veyahut o kimsenin nikahlanarak nefsini helalinden teskin etmesi gerekir.

Nefsine uyarak bilerek veya bilmeyerek günah işleyen kimsenin bir daha işlememek üzere tevbe ve istiğfar etmelidir.Beden ile yapılan tevbe ve istiğfarın en büyüğü tesbih namazıdır.

Size tavsiyem işlenen günahın cezasının da yapılan hayırlı amellerin mükafatının da bine katlandığı bu mübarek recebi şerifin kalan son gecelerinde,özellikle yarın akşamki miraç kandilinde tövbe ve istiğfar ederek bu durumdan kurtulabilmek için dua etmektir.

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla


Son eklenen ruyalar

Sitemizde yer alan soruların cevapları özenle islami eserlerden seçilerek yazılmaktadır.
..