Hicri Yılbaşı mesajları 2014



Muharrem ayı, ilahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Böylesine güzel bir ay’a girmenin sevinci ve mutluluğu ile tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Hicri Yılbaşı’nı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle hicri yılınız mübarek olması dileğiyle.

Yarabbi bizleri Kerbela şehitlerine komşu eyle. Onlara layık olamayan bir ümmet olarak onların hürmetine bizi affet. Kerbela şehitlerimizin hüznü ile dolu bu mübarek ayı layıkı ile yaşayabilmemizi nasip et.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki
yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice hicri yıllara!

Ülkemizde ve dünyada şiddet olaylarının arttığı şu günlerde sevgi barış ve kardeşlik dini İslamı yeniden idrak etme ve tüm insanlığa tebliğ etme zamanıdır yeni hicri yılınız mübarek olsun..

Rabbim geçmiş yılımızda hakkımızda şefaatçi,gireceğimiz bu yeni yıldada hakkımızda hayırlı mübarek kılsın inşallah.Sadakatimizde daha nice uzun yıllara. SeLam ve dua ile

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla


Son eklenen ruyalar

Sitemizde yer alan soruların cevapları özenle islami eserlerden seçilerek yazılmaktadır.
..