SMS ile boş ol fetvasını eleştirenler, bir de burdan baksınlar

Merhaba Hocam, malezyada fetva verilmişti. Sizin de o fetvayı onayladığınızı görüyorum. SMS işe boşanma olayını islam aleyhinde kullanan ve dalga geçenler var. Lütfen bu konularda dinimize zarar verici olmasınız nasıl olurdu?

Bu konu ilk malezyadaki fetva ile gündeme gelmişti. Fakat insanlar ne der değil, İSLAM ne diyor bizi ilgilendiren kısmı odur.

Bazıları bu konuyu manşete taşıyıp islam ile alay edip, aşağılamakta ve içlerinde DİN DÜŞMANLIKLARINI deşifre etmektedir..

Bir SMS ile boş ol demekle boşanma olur mu diyen İSLAM DÜŞMANLARI'nın karısına ya da kocasına gelen bir SMS ile soluğa mahkemede alıp boşayacaklarını da asla unutmayınız..

Burada aptalca yorumlarla islamiyeti çağdışı gibi göstermeye çalışanlara kendi dünyalarından basit bir örnek: Karınızın, sizi başka bir erkekle aldattığını gelen bir sms'ten öğrenseniz onu boşar mıydınız? boşamaz mıydınız? yoksa insandır yapar deyip siz de eğlenmeye mi bakardınız?

Hemen gider mahkemeye verip boşanmaya bakardınız. ve gelen smsi delil gösterirdiniz... ya da cinayet işlerdiniz.. Tabi içinizdeki namus algısı hala diri ise..

İşte islamda nikah'ın şakası yoktur. Kesinlikle şakayı da affetmez. "Şaka olsun diye, en yakın arkadaşınla yattım, zina ettim!" demenin bir mazeret kabul edilmesi söz konusu olmayacağı gibi, "şaka olsun diye boşol yazdım" demekte mazeret değildir..

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla


Son eklenen ruyalar

Sitemizde yer alan soruların cevapları özenle islami eserlerden seçilerek yazılmaktadır.
..