Bir kişinin resmine bakarak büyü yapmak

Selam. Allahumme ya vedud buyumu? hoslandigim kisiyle ayrildik anlasamiyoruz dedi karsi taraf ama o benden once hislerini bildirmisti halada hiseleri bitmediyini soyledi. onu goremiyorum resmine 1000 kere Allahumme ya vedad okursam buyumu olur? donmesede olur ama barisalim kizginlik olmasin istiyorum.bana karsi hicbi hissi olmuyan biri degil karsilikliydi hersey.anlasamadigimizdan ayrildik.lutfen yardim edin buyu olmasin :(

Büyü ve tılsın günümüzün en büyük belalarından birisi durumunda. Şeytanlaşmış ve şeytana uşak olmuş insanlar birbirlerinin kuyusunu kazmakta ve ulaşamadıklarını çeşitli hile ve desiselerle elde etmeye çalışmaktadırlar.

Büyü yapan da yaptıranda hepsi cehennemliktir. Rabbim o şeytanların şerrinden korusun.

Sizin mevzunuza gelince, bu ne zihniyet, bu ne cehalet, bu ne aymazlık.. Böyle çeşitli yollara başvurarak birilerini elde etmeye çalışmak büyük bir gaflet ve cehaletinin sonucudur.

Evlilik, büyü ile dua ile türlü türlü hile ve desiselerle olmaz. Kimin kiminle evleneceği kaderinde zaten yazılı. siz bin türlü büyü de yapsanız işe yaramaz.

Vedud Allahın isimlerinden biridir. Sevgi ve muhabbet için tavsiye edenler olur. Yapılabilir. Aranızdaki sevginin artmasına vesile olabilir. Dua niyeti ile yaptığınızda sorun olmaz. Fakat resme bakarak vs gibi yöntemlerle yapacaklarınız sizi şeytana yaklaştıracaktır.

Her hangi bir kişi için ya da kişiye yakınlaşmak için değil sadece ALLAH İÇİN yaparsanız hayrını görürsünüz.

Unutmayınız, eğer o kişi ile evlilik kaderinizde yoksa değil 1000 defa okuma yüzbinlerce defa bile okusanız fayda etmez..

En güzeli Allah'dan sizin için hayırlı olanı dilemenizdir. Belki hoşlandım sandığınız kişi sizin için aateş olacak fakat siz körü körüne ondan başkası asla diyerek yapacaklarınız, sizin için hayırlı olana mutlu bir şekilde ulaşmanıza engel olacaktır..



Kendinize şekil düzen veriniz. Dua müminin silahıdır. Elinizdeki silahın kurşunlarını sağa sola rastgele ateş ederek bitirmeyiniz.

Sadece kendi isteklerinize odaklanarak, Başkalarının hayatlarını da mahvu perişan etmeyiniz.

Yorumlar (0)
Yorumlarınızı asagidan yazabilirsiniz. Yeni soru sormak icin ise buraya tikla


Son eklenen ruyalar

Sitemizde yer alan soruların cevapları özenle islami eserlerden seçilerek yazılmaktadır.
..